fredag 26 april 2013

VAB-dagar.

Denna vecka var planerad från morgon till kväll, varenda dag. Den planeringen gick i kras redan på tisdags-förmiddagen när de ringde från förskolan och talade om att en av töserna blivit sjuk. Så nej, istället för 6 dagars jobb denna vecka blir det 3,5 dagar jobb. Hm. Dessutom har vi fått ställa in massa annat. Jag har stått för VAB:bandet denna gång då mannen har så fullt upp nu och han tog de mesta i vintras.. Har ju blivit en del i år om man säger så.

Det är inte roligt men barnens hälsa går ju alltid i första hand så det är bara till att försöka göra det bästa av situationen. Nu är de feberfria allihopa (en var uppe på över 40 grader!) men hostan är inte att leka med. Och hur mycket snor kan en liten människa producera?! Hur får det liksom plats i dem? Fattar inte.


Memory med storssyster. Uppvisning efter uppvisning av våra teaterapor. Jag och Novisen, som varit mest krasslig, har suttit i soffan och applåderat gång på gång. Att borsta käpp-hästens man ungefär 65 gånger om dagen är bara en sak Novis kan få för sig att göra ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar