fredag 22 november 2013

Good news

Googlar compact living-lösningar och ser fram emot en dejt på IKEA med mannen för att just titta in deras lösningar gällande detta.

Behöver vi verkligen såna?
Nej, inte just nu. Men om 3 veckor ska vi vara ute ur huset för den är såld! Och sen då? Ja, sen åker vi till andra sidan Atlanten för några veckors semester och jul-firande (Gissa om vi längtar!?). Under den tiden är vi officiellt bostadslösa och knölar in våra ägodelar på diverse håll.

När vi kommer tillbaka ska vi vara ägare till en liten lägenhet på cirka 80 kvadrat. Hm! Återstår att se hur det går att bo på 80 kvadrat när man är 5 st i familjen. Kan bli intressant.

Vi har ännu inte skrivit på för lägenheten men muntligt kommit överens om det. Det är alltså en bostadsrätt, så vi får göra lite egna lösningar där. Känns som ett måste om man ska bo litet.

Lägenheten som ligger i grannsamhället är en tillfällig lösning men hur tillfällig vet vi i dagsläget inte. Det beror på ett annat hus... Ni vet, det är som ett dominospel de där.

Jag har på känn att jag inte kommer att gå sysslolös de närmsta veckorna. 200 kvadrat ska bli 80 liksom.
En hel del saker ska slängas/säljas/skänkas. Rensning deluxe liksom. Nej, det känns faktiskt lite spännande och jag tror det blir bra till slut :) Nu ska vi bara bli kvitt magsjukan som härjat hos oss denna vecka. Och sen ska mannen och brorsan tillbringa lördagen på våran vind då det finns lite saker som måste ordnas där.


1 kommentar:

  1. Åå vad härligt att ni ÄNTLIGEN sålt huset! Grattis måste man ju säga!! Säg till om ni behöver hjälp med något eller om ni vill komma hit ned grejer. Vill gärna kolla vad du har att sälja!!

    SvaraRadera