söndag 12 maj 2013

I´m in love in försommar.

Jamen ni vet. Allt blir så mycket härligare. Dygnet blir längre, barnen blir gladare (och skitigare), man själv får så galet mycket energi och man liksom njuter så himla mycket mer. Av allt. Det känns som om sinnena förstärks på våren/försommaren. Man känner dofter, hör ljud och ja.. Ni fattar. Jag är helt enkelt 100% sommarmänniska. Jag älskar, verkligen älskar, värmen av hela mitt hjärta.
Vi har under lediga dagar, betat av lekpark efter lekpark. Nu när barnen blivit större är det så lätt att vara med dem på en lekpark. Man behöver liksom inte vara där och lyfta upp dem för minsta lilla rutsch-kana. Storasystern klättrar och klättrar, en riktig klätterapa är hon. Novisen gungar. Och gungar. Och gungar. Hon kan sitta i en gunga i 2 timmar utan problem. Och Bellsi skrotar runt överallt, käkar sand och ser allmänt nöjd ut.

Igår var vi på en dagstrip till huvudstaden, väldans trevligt. Bara en sån sak, det är så mycket lättare att dra någonstans när man inte behöver klä lagervis med kläder och det är inte det minsta halt på vägarna.

Idag premiärgrillade vi hemma hos oss. På våran meeeega-grill. Den där gröna hinken är den enda grill vi äger i dagsläget. Men det gick så bra så.Vi tog det vi hade hemma. Lax, kalkonkorv, köttbullar, paprikor och tomat. Inte det minsta fancy men väldans gott för det. Enkelt och gott liksom. Så som det ska vara till vardags.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar