tisdag 14 maj 2013

Förra årets 1-årskalas

Sitter och surfar efter recept och annat roligt inför helgens stundande kalas. Inser att det redan är tisdag kväll och att tiden kommer att bli knapp då det står en hel del jobb på schemat och minimalt med hinna-dona-oh-fixa-tid. Så det kommer att bli snabba, enkla och "fuskfusk-saker" saker.

Kikar i bildarkivet, som vid detta laget hunnit bli gigantiskt, på vad det bjöds på förra året. Vi satt på verandan, som så många andra sommarkvällar. Älskar det! Mjorå, det såg kalasigt ut.

Fylla gifflar. Maränger. Världens fulaste s k kakbollar. Små tunnbrödssnurror. Marängtårta a la fusk. Rulltårta. Och så den där tårtan som såg så fin ut men inte smakade lika gott. Ganska satsat tycker jag så här i efterhand. Anledningen varför mannens grönklädda baksida får vara med på bild är för att det är den bilden jag har på vimplarna. Vimplar = kalasigt. Pastelliga vimplar utomhus = vår kalasigt.

Det värsta med att baka till kalaset är att det blir så mycket över och hela familjen går upp 3 kg var och är höga på socker. Hm Hm Hm. Mer av salta saker i år alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar