måndag 23 december 2013

Soliga hälsningar

Lite segt mellan mina uppdateringar. Anledningen kan ju vara vi flyttat ur ett hus på 200 kvadrat. Det var att göra kan jag tala om! Jösses så mycket skit man samlar på sig.

När de nya ägarna började flytta in i vårt hus bosatte vi oss hos min syrra i ett par dygn innan det var dags att åka mot Arlanda för en lååååååååånngflygning. Att sitta still länge var ingen hit för våra 2,5 åringar. Och vid bytet i New York kollapsade de totalt av allt köande.

Nu har vi, sedan en vecka nästan, befunnit oss i soliga härliga Florida. Vi har det väldans fint måste jag säga.
Hela Toms familj är här och det är ju trevligt.
Förutom att det är soligt och skönt här så är detta något av ett shoppingparadis. Har redan shoppat mer roligheter än jag gjort under årets första 11 månader.
Och barnen? Ja, de trivs kan man ju säga. 4-åringen har lärt sig simma (med puffar) och är otroligt stolt. Vi hyr ett hus i en liten småstad ungefär en timme från Miami. Väldigt lagom när man åker med småbarn. Det blir mest hemlagad mat och det mesta finns ändå i närheten. Imorgon ska vi fira jul tillsammans med mannens mormor & morfar och morbror med familj. Inte för att julkänslan är på topp trots de pyntade husen... 

Lekparkshäng i farbror Niklas keps.


Kusinerna Puhakka.



Ingen semester utan träning ;)


2 kommentarer:

  1. Huikeita kuvia! Ja tuo vika :D made my day! Harmi kun olette siellä väärällä puolella jenkkejä, ois kiva saada teidät kylään! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Itteäkin nauratti ku näin sen pyörän päällä, oli pakko ottaa kuva ;) Kiitos, me tullaan joskus sinne teidänki puolelle :) Toivottavasti teillä meni joulu mukavasti!

      Radera